به اعلام خبرنگار مهر، بررسی مشاهده ای حدود ۲۰ هزار شرکت کننده نشان داد که قهوه می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم در افراد سالم باشد.

آدلا ناوارو، سرپرست گروه بررسی در بیمارستان ناوارو اسپانیا، در این باره می گوید: «مطالعات قبلی نشان داده اند که نوشیدن قهوه ممکن است ارتباطی معکوس با مرگ و میر به هر علتی داشته باشد.»

هدف از این بررسی بررسی رابطه مصرف قهوه و خطر مرگ و میر در یک گروه مدیترانه ای میانسال بود.

این بررسی شامل ۱۹,۸۹۶ شرکت کننده با میانگین سنی ۳۷.۷ سال بود.

پس از ورود افراد به بررسی، شرکت کنندگان یک پرسشنامه مربوط به فراوانی نیمه تقریبی مواد غذایی که قبلا تایید شده بود، تکمیل کردند تا اطلاعات در مورد مصرف قهوه، شیوه زندگی و ویژگی های جامعه شناختی، اندازه گیری های بدن شخص و شرایط سلامت قبلی جمع آوری شود.

بیماران به طور میانگین به مدت ۱۰ سال تحت نظر بودند. اطلاعات مربوط به مرگ و میر از شرکت کنندگان بررسی و خانواده هایشان و مقامات ذیصلاح جمع آوری شد.

در طول مدت ۱۰ سال، ۳۳۷ شرکت کننده جان شان را از دست دادند. محققان دریافتند شرکت کنندگانی که حداقل روزی چهار فنجان قهوه نوشیده بودند در مقایسه با افرادی که هرگز یا تقریبا هیچ وقت قهوه نخورده بودند، ۶۴ درصد کمتر در معرض مرگ به هر علتی قرار داشتند.

همچنین محققان تاکید می کنند که به ازای نوشیدن هر ۲ فنجان اضافی قهوه در روز، ۲۲ درصد از ریسک مرگ کاسته می شود.



منبع

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *