به اعلام خبرنگار مهر، به گفته محققان، ماکارونی انرژی و مواد مغذی ضروری را به شکل فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی تامین می کند.

یک وعده ماکارونی (۱۰۰ گرم) مملو از ۱۲.۵ گرم پروتئین و ۲.۵ گرم فیبر است، درحالیکه ماکارونی تهیه شده از گندم کامل یا سمولینا، ۳.۵ تا ۴ برابر ماکارونی عادی حاوی فیبر است.

بررسی اخیر نشان می دهد مصرف ماکارونی نه تنها موجب چاقی نمی شود بلکه با شاخص توده بدنی پایین تر هم مرتبط است چراکه بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای سالم مردم جهان است.

همچنین ماکارونی موجب افزایش کلسترول نمی شود، حاوی هیچ چربی ناسالمی نیست و منبع خوب کربوهیدرات ها و مواد مغذی موردنیاز بدن است.

چندین بررسی نیز نشان داده اند که نصف فنجان ماکارونی تهیه شده از گندم کامل موجب کاهش ریسک مشکلات مزمن سلامت نظیر بیماری قلبی-عروقی، دیابت نوع۲، سرطان و مشکلات گوارشی می شود.



منبع

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *