به اعلام خبرنگار مهر، محققان دانشگاه هاروارد آمریکا عنوان می کنند تغییرات مداوم رژیم غذایی حتی در اواخر زندگی هم ممکن است موجب افزایش طول عمر افراد شود.

مرسدس سوتوس پریتو، سرپرست گروه بررسی، می گوید: «پیام اصلی بررسی ما این است که هیچ وقت برای بهبود کیفیت رژیم غذایی دیر نیست. اکثر شرکت کنندگان بررسی ما افراد ۶۰ سال و بالاتر بودند.»

یافته ها مبتنی بر حدود ۷۴ هزار متخصص سلامت در آمریکا بود که در دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ تحت بررسی قرار گرفتند. بین سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۱۰، حدود ۱۰ هزار نفر از این شرکت کنندگان فوت کردند.

آنها بعد از بررسی این افراد دریافتند کسانی که رژیم غذایی شان را بهتر کرده بودند یعنی میوه و سبزیجات و غلات کامل را به رژیم شان افزوده بودند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی شان ثابت مانده بود، کمتر در معرض مرگ زودهنگام بودند.

در مجموع مشخص شد ۲۰ درصد بهبود در کیفیت رژیم غذایی با ۸ تا ۱۷ درصد کاهش ریسک مرگ زودهنگام به هر علتی مرتبط بود. همچنین کاهش مشابه در مورد ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته هم مشاهده شد.



منبع

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *