[ad_1]

به اعلام خبرنگار مهر، یافته ها نشان داد شرکت کنندگان بررسی، بخصوص افراد دارای اضافه وزن، که غلات کامل و سبوس دار مصرف کرده بودند، التهاب کمتری داشتند؛ التهاب ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را افزایش می دهد.

همچنین شرکت کنندگان دریافتند مصرف غلات کامل موجب سیری طولانی مدت می شود.

مهم تر آنکه داشتن رژیم غذایی حاوی غلات کامل در مقایسه با غلات تصفیه شده به کاهش وزن کمک می کند چراکه غلات تصفیه شده مملو از نشاسته، گلوتن و فاقد فیبر طبیعی است.

تین راسک لیچت، سرپرست گروه بررسی از دانشگاه دانمارک، در این باره می گوید: «تجزیه و تحلیل ما اثبات می کند که مبنای علمی قابل قبولی برای توصیه به مصرف غلات کامل وجود دارد. این رژیم غذایی مخصوصا به افرادی که در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری قلبی-عروقی یا دیابت نوع۲ هستند، توصیه می شود.»

محققان از توالی DNA برای آنالیز نمونه مدفوع شرکت کنندگان استفاده کردند تا بررسی کنند آیا انواع متفاوت رژیم غذایی بر ترکیب باکتری روده شرکت کنندگان تاثیر می گذارد.

در مجموع بررسی ها نشان نداد که این رژیم غذایی بر ترکیب باکتری های روده تاثیر دارد.

[ad_2]

منبع

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *