به اعلام سایت مهر، سمیره صباح با اشاره به تقلب در افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو با دیگر روغن های گیاهی، گفت: هدف از این تقلب کسب سود بیشتر است چرا که به دلیل قیمت بالای کره کاکائو، در صورت استفاده از ماده اصلی حاشیه سود کاهش می یابد

وی تصریح کرد: وجود مشکلاتی مثل فروش چربی های با کیفیت پایین و نیز امکان بازیابی چربی از مواد زائدی چون پوسته کاکائو ممکن است تولید کنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب کند کما اینکه انجام فرآیندهای مختلفی نظیر بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی می تواند موجب تغییر در ترکیب این چربی شود.

صباح با تاکید بر ضرورت ابداع و استفاده از روش های قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغن ها و چربی ها با توجه به مصرف بالای کره کاکائو در صنایع غذایی کشور، یکی از مهمترین روش های شناسایی این نوع تقلب را تعیین یک نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد. 

وی از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآورده های غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را مورد توجه قرار دهند.



منبع

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *